Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Mareka mali na Seycheloch zbiť do bezvedomia
Zdielať na

Mareka mali na Seycheloch zbiť do bezvedomia

SEYCHELY / Kauze Bratislavčana Mareka Trajtera, ktorého v apríli zadržali na Seycheloch pre vraždu Romana Deáka, sa už venujú aj tamojšie médiá. Podľa najnovšieho článku mala Slováka seychelská polícia zbiť do bezvedomia.

Mareka Trajtera na jar obvinili z toho, že mal plánovať a financovať vraždu kontroverzného podnikateľa Romana Deáka spred štrnástich rokov. Ešte predtým však získal občianstvo na Seycheloch.

Trajtera vraj chceli dostať z krajiny

V tamojších novinách Nouvo Vizyon, ktoré sú blízke Seychelskej národnej strane, vyšiel článok pod názvom Mučenie a deportácia. Trajtera chcú podľa neho vydať na Slovensko v rozpore s tamojším právom. Minister vnútorných záležitostí a dopravy Joel Morgan sa vraj zúfalo snaží dostať Trajtera z krajiny. V sobotu vydal rozkaz, aby ho za každú cenu odviezli z policajnej stanice vo Viktórii na letisko.

Kládol odpor, a tak ho zbili...

Slovák však kládol odpor, a tak ho spútali a bili, v policajnom aute údajne niekoľkokrát upadol do bezvedomia. Na letisku ho mali nútiť, aby podpísal cestovné dokumenty, ale odmietol. Na palubu ho vraj opätovne odmietol vziať aj pilot lietadla. Trajter sa údajne snaží dostať na Maurícius, no keďže v súčasnosti nemá žiadny pas, zostáva na ostrovovoch.

Trajter prišiel na Seychely vlani na jeseň. Podľa viacerých zdrojov daroval desiatky tisíc eur miestnu školu či obnovu ostrova po prírodnej katastrofe.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

internet

Súvisiace články

Najčítanejšie správy