Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Žena s dieťaťom (3) v ohrození! Havarovali kvôli defektu
Zdielať na

Žena s dieťaťom (3) v ohrození! Havarovali kvôli defektu

ZEMIANSKA OLČA / Matka s trojročným chlapčekom v ohrození! Viezli sa v aute, ktorého vodič zo Zemianskej Olče zrejme dostal defekt. Auto vrazilo do dvoch stromov a skončilo späť na ceste.

Ani policajt nevedel, čo robiť

"Asi som dostal defekt na zadné koleso a zatiahlo dole. Nnevedel som s tým čo robiť, pustil som plyn, som myslel, že lepšie bude keď nebrzdím a pán policajt hovoril, že mal som brzdiť, takto nikto nevie, že čo treba robiť," hovorí vodič. 

V aute sa sním viezla jeho priateľka a jej 3-ročný syn. Všetci boli našťastie pripútaní, tanec na ceste totiž mohol skončiť aj tragédiou. Auto zišlo do priekopy, vrazilo najprv do jedného stromu, náraz ho zrejme otočil o 180 stupňov, potom vrazil druhou stranou auta do ďalšieho stromu až zastal opäť na ceste vo svojom jazdnom pruhu, ale v protismere. 

Hlavne, že sme zdraví

"Keď sme prišli na miesto zásahu, ľahko zranená posádka bola už mimo vozidla, vykonali sme protipožiarne opatrenia," opisuje veliteľ zásahu Marián Krascsenics. Chlapčeka a jeho mamu odviezli záchranári do nemocnice na vyšetrenie, žiadne vážne zranenie im však nezistili, rovnako ani vodičovi.

Ten bol síce rád, že sa nič vážne nestalo, rozčarovanie zo zošrotovaného auta však nedokázal ukryť. "Je to dosť ešte, na pôžičku som to kúpil, ešte mám z toho jeden rok, každý deň som to potreboval, s tým som chodil do práci, uvidíme, že čo bude. Ešte žijeme, to je najdôležitejšie," dodal vodič.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy