Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Zlodeji s pančuchami na hlavách vylúpili herňu
Zdielať na

Zlodeji s pančuchami na hlavách vylúpili herňu

NITRA / Traja zlodeji s dámskymi pančuchami na hlavách vtrhli do baru v Ivanke pri Nitre. Ukradli peniaze a vylomili výherné automaty. Majitelia celú krádež sledovali v priamom prenose prostredníctvom kamier. Boli však na dovolenke a nedokázali zasiahnuť.

Najnižší im velil

"Dosť dlho sa trápili s tými plastovými dverami, keď to vypáčovali," hovorí Monika, majiteľka baru. Muži s pančuchami na hlavách si to namierili rovno k baru. Podľa záberov vzrastom najnižší zlodej, kumpánov viedol, vyzerá to tak, že podnik dobre poznal.

"Videla som, že upozorňuje, že je tu kamera. Išiel rovno k šuflíkom, tam si vybrali mincovníky, za barom si vybrali minocvníky a položili ich na pult," pokračuje Monika. 

Majitelia odcestovali

Práve, keď sa muži dostali k automatom, majiteľke prišla z bezpečnostného systému sms správa, že sa niečo deje. Pomocou počítača sa napojila na kamery v podniku. "Ešte teraz mám husiu kožu, keď si na to spomeniem, presne som všetko videla som ich sledovala," hovorí Monika.

Majitelia boli odcestovaní a všetko tak sledovali na diaľku. Hneď zavolali aj políciu. Všetko trvalo iba pár minút. Zlodeji aj s peniazmi zmizli skôr, ako policajti stihli prísť na miesto.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

TV JOJ

Súvisiace články