Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Mladíkovi (†23) prišlo nevoľno, napil sa a zomrel
Zdielať na

Mladíkovi (†23) prišlo nevoľno, napil sa a zomrel

HUMENNÉ / Vybral sa s kamarátmi na opekačku a domov sa už nevrátil. 23-ročnému Mirovi z Humenného prišlo nevoľno, napil sa, odpadol a viac sa neprebral. Rodičia ani kamaráti si nevedia vysvetliť, ako mohol zdravý mladý muž takto nečakane zomrieť.

Nepomohli mu ani záchranári

"Napil sa vody a behom 10 minút dusenie a už to išlo," opisuje kamarát. Najprv sa mu údajne snažili pomôcť kamaráti. Márne. Okamžite preto volali na linku 112. Aj keď boli záchranári na mieste do niekoľkých minút, Miro bol na tom tak zle, že mu už pomoci nebolo.

"Možno odpadol, horúčavy. Volám manželke, náš Mirko je mŕtvy, mŕtvy, mŕtvy," hovorí otec nebohého. "Mladý muž ležal na zemi a nejavil žiadne známky života. Záchranári ho oživovali celú hodinu, ale, žiaľ, zachrániť sa ho nepodarilo," informuje hovorkyňa skupiny Falck, Alena Lacyková-Krčová.

Nemal vážne zdravotné problémy

Rodičia aj kamaráti sú zdrvení. Miro vraj nemal žiadne vážnejšie zdravotné problémy. Jeho náhlu smrť si nevedia vysvetliť. "Taká veselá kopa. Optimisticky naladený, taký správny," opisuje nebohého kamarát.

"Prečo vôbec... prečo nám sa to muselo stať. Zdravý chlapec, dostal výšku, mal ísť do Bratislavy robiť," pokračuje otec. "V prípade bola nariadená súdno-lekárska pitva," povedala hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy