Polojasno
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tri mŕtve deti schované v pivnici, zabila ich matka!
Zdielať na

Tri mŕtve deti schované v pivnici, zabila ich matka!

VLASATICE / Brnenskí kriminalisti vyšetrujú nález troch detských tiel, ktoré našli v dome v obci Vlasatice na Brnensku. Z prvého vyšetrovania vyplynulo, že deti pravdepodobne zomreli prirodzenou smrťou.

K vražde sa mala priznať matka

Kriminalisti začali prípad vyšetrovať vo štvrtok večer. Podľa informácií portálu novinky.cz sa k vražde novorodeniatok priznala ich matka. "... Z prvého vyšetrovania vyplynulo, že deti pravdepodobne nezomreli prirodzenou smrťou. Kriminalisti na prípade intenzívne pracujú," uviedol vo štvrtok večer hovorca polície Bohumil Malášek.

Podľa informácií portálu novinky.cz, žena už pred časom zabila svoje dvojičky a v posledných dňoch aj novorodeniatko. Kedy presne deti zomreli, určí až pitva a súdny patológ.

Tehotenstvo skrývala

Podľa susedov nikto v dedine nevedel, že žena čaká dvojičky. "Svoje tehotenstvo zakrývala. Nosila dlhé svetre a nevie sa, kedy presne porodila," cituje denník Právo jedného z obyvateľov obce. "Toľko ľudí si praje mať deti a ona ich zabije. Celú noc som nemohla spať. Som z toho úplne na nervy od chvíle, kedy prišla kriminálka," dodáva suseda.

V dedine sa povráva, že žena mala dvojčatá zakopať v pivnici svojho domu. Podozrivá žena má ďalšie dve deti vo veku 6 a 11 rokov. K tomuto zúfalému činu ju mohla dohnať nepriaznivá rodinná situácia ale aj to, že si obaja s manželom radi vypili. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy