Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Emil (46) chcel pomôcť, mali ho dobiť policajti
Zdielať na

Emil (46) chcel pomôcť, mali ho dobiť policajti

PÚCHOV / Obyvateľ Emil Viselka z Púchova počas toho, ako sa v sobotu večer vracal domov, si všimol na ceste muža. Ten podľa jeho slov chrčal. Keďže si pán Emil nevedel spomenúť na číslo tiesňovej linky 112, zavolal policajtov. To, čo sa ale malo diať po príchode hliadky, doteraz nerozdýchal.

"Nevedel som, čom mu je. Či ho zrazilo auto, či sa mu niečo stalo. Divne chrčal," spomína pán Emil. Na miesto prišli policajti, keď vystúpili z auta podľa pána Emila ich viac zaujímal on ako muž, ktorý práve v tej chvíli potreboval pomoc. "Hneď na mňa, čo som mu urobil. Začali ma ťahať na tričko, zvalili ma na zem, nasadili mi putá," hovorí údajne napadnutý Emil Viselka.

Emil: Začal ma biť po hlave

Ruka v sádre a modriny po celom tele. Tieto zranenia mali 46-ročnému Púchovčanovi údajne spôsobiť práve policajti. "Prišiel mestský policajt, začal ma biť po hlave. Na to mu štátny povedal, už ho nechaj, má dosť," opisuje pán Emil.

Incident mal pokračovať aj na miestnom obvodnom oddelení. Tam mu mali vraj policajti vziať aj telefón, z rúk mu údajne odmietli dať dole putá, ktoré už mal zarezané v zápästiach. "Na to mi strážmajster začal ukazovať, či mi šibe. Na to som ho opľul, on opľul mňa a tak sme opľúvali...," hovorí Emil.

Odvliekli ma a vyhodili von, tvrdí Emil

Vraj mu neumožnili ani podať sťažnosť. "Povedali mi, že mám vypadnúť, doslova a do písmena povedal som že nejdem. Chytili ma, odvliekli a vyhodili ma von," dodáva Emil. V pondelok Púchovčan znova prišiel na obvodné oddelenie. Rozhodol sa, že to čo sa stalo, nenechá len tak. "Prijali sme sťažnosť na postup policajnej hliadky," uviedol hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy