Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Títo muži zbili bezbranného starčeka (84), idú za mreže!
Zdielať na

Títo muži zbili bezbranného starčeka (84), idú za mreže!

KECEROVCE / Páchatelia, ktorí brutálne zaútočili na starčeka v obci Kecerovce, sú už za mrežami. Útočníkov zadržali počas policajnej razie v miestnych osadách.

Zlodeji dobili starčeka takmer na smrť

Mladíci takmer na smrť dobili 84-ročného dôchodcu v jeho vlastnom dome. V nedeľu ich predviedli pred sudcu okresného súdu. Jednému z útočníkovi to prišlo ľúto. 

Brutálny útok sa odohral pred niekoľkými dňami v obci Kecerovce. Na bezbranného starčeka zaútočili potom, ako ich pristihol pri krádeži. "Prepadli rodičov, spali a v komore, niečo počuli a išli vonku. Róm ho začal biť, potom vytiahol sekeru...," hovorí syn dôchodcov.

Starček akoby zázrakom brutálnu bitku prežil. S ťažkými zraneniami skončil v nemocnici. Policajti páchateľov vypátrali už o niekoľko hodín. Zadržali ich počas razie v miestnych osadách.

Dvaja vo väzbe, tretieho stíhajú na slobode

V putách odviedli troch mladých mužov. Pred sudcu sa však v nedeľu postavili len dvaja - Ján a Ondrej, obaja ostávajú vo väzbe. Ich tretí komplic bude zrejme súdený na slobode.

Starčekovi príbuzní sa však aj naďalej obávajú o svoje životy. Tvrdia totiž, že podobné útoky sú v obci takmer na dennom poriadku. "Naše rody tu žili a teraz ja som sa pre nich musel odsťahovať inde, lebo tu sa žiť nedá," vraví starčekov syn.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy