Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Razia v osade. Mladíci napadli sekerou dôchodcu (84)
Zdielať na

Razia v osade. Mladíci napadli sekerou dôchodcu (84)

KECEROVCE / Neuveriteľný hyenizmus v obci Kecerovce. Krádež sa tam skončila brutálnym útokom na 84-ročného pána Imricha. Zlodeji, ktorých pri čine prichytil, ho dvakrát udreli sekerou priamo do hlavy.

Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Starček prichytil zlodejov pri krádeži

Dôchodcov prebudil zo spánku buchot. Pán Imrich sa teda išiel pozrieť, čo sa deje. V tom naňho trojica zlodejov brutálne zaútočila sekerou. Starček krvavý útok prežil len zázrakom.

Netrvalo dlho a policajti prišli zlodejom na stopu. Osadu v Kecerovciach, kde útočníci bývajú, obsadilo množstvo policajtov. Zlodejov, ktorí so starčekom nemali zľutovanie, zadržali.

Okrem páchateľov policajti zaistili aj oblečenie a obuv, ktoré mali na sebe počas útoku na starčeka. Trojicu následne odviezli do cely predbežného zadržania. V najbližších chvíľach ich obvinia.

Polícia zrejme trestný čin prekvalifikuje

"Vzhľadom na výsledky vyšetrovania a znaleckého dokazovania nie je vylúčené, že v tomto prípade vyšetrovateľ prekvalifikuje  skutok na pokus o vraždu," potvrdil košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Podobné útoky osadníkov sú v Kecerovciach takmer na dennom poriadku. Obyvatelia majú strach o svoje životy a majetok. "Ja som sa musel odsťahovať. Naše generácie, naše rody tu žili, a teraz ja pre nich som sa musel odsťahovať inde, lebo tu sa žiť nedá," hovorí syn pána Imricha.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy