Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vážne chorej pacientke podpálili v Bratislave auto
Zdielať na

Vážne chorej pacientke podpálili v Bratislave auto

BRATISLAVA / Hyenizmus najhrubšieho zrna. Žene z bratislavskej Petržalky niekto v noci podpálil auto. Zúfalá pani na invalidnom dôchodku tuší, kto jej vozidlo zákerne zničil.

Pani Tereza nemala havarijnú poistku

Pani Terézia z Bratislavy je onkologickou pacientkou, v noci z pondelka na utorok jej zhorelo auto. Nevie preto, ako bude chodiť k lekárovi. Odteraz bude musieť cestovať na kontrolu k onkológovi už iba mestskou hromadnou dopravou, keďže si ako invalidná dôchodkyňa nemala z čoho auto havarijne poistiť.

O jednej v noci ho ešte zaparkovala pred bytovkou. O druhej nadránom niekto zavolal policajtom na linku, že na Mlynarovičovej ulici vidí požiar.  "Nejaká žena vola z taxíku, že mi horí auto," hovorí pani Terézia.

Auto jej vraj podpálil miestny díler

Nie je to po prvýkrát, čo pani Terézii niekto podpálil auto, pred mesiacmi jej niekto na vozidle prepichol pneumatiky. Ťažko chorá pani tuší, kto sa jej takýmto ohavným spôsobom chce opakovane pomstiť.

"Sa mi nepáčilo, že jeden mladík dával môjmu synovi drogy, tak som urobila bububu, že pôjdem na políciu, ale on stále vykrikoval, že on má na polícii známych," hovorí poškodená.

Terézia tvrdí, že jej syn sa dostal minulý týždeň kvôli tomuto dílerovi dokonca do väzby. Auto jej niekto úmyselne polial zvrchu horľavinou a zapálil. Pani Terézia môže dať nepojazdný vrak rovno do šrotu.

Páchateľov s najväčšou pravdepodobnosťou zachytila priemyselná kamera, ktorá je umiestnená na susediacom dome. "Poverený príslušník policajného zobru začal trestné stíhanie vo veci úmyselného prečinu poškodzovania cudzej veci," dodala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Karina Považanová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy