Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
V Bratislave horelo auto. Údajne patrilo šéfovi policajtov
Zdielať na
Krimi

V Bratislave horelo auto. Údajne patrilo šéfovi policajtov

V Bratislave nad ránom z utorka na stredu horelo auto. S istotou sa dá povedať, že nešlo o náhodu ale dielo podpaľača. Auto malo patriť jednému zo šéfov polície.

Z auta, ktoré začalo horieť okolo 4-ej hodiny ráno, zostal len vrak. Už teraz je so 100 percentnou istotou možné vylúčiť, že išlo o náhodu. Podľa našich informácií auto patrilo šéfovi Pohotovostnej motorizovanej jednotky v Bratislave. "Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo úmyselné zapálenie osobného motorového vozidla Ford," povedala policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Škoda vo výške 4 000 eur

Navyše by to malo byť už druhé súkromné auto, ktoré mu počas doby, čo je vo funkcii zhorelo. Zatiaľ neznámy páchateľ auto s najväčšou pravdepodobnosťou polial horľavinou a zapálil.

"Materiálna škoda, ktorá vznikla na vozidlách bola predbežne vyčíslená na takmer 4 000 €. Poverený príslušník policajného zboru už začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," uviedla hovorkyňa polície Petra Hrášková. "Poverený príslušník PZ už začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," dodala Hrášková.


Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy