Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Ivanke pri Dunaji zhorelo auto Danielovi Danglovi
Zdielať na

V Ivanke pri Dunaji zhorelo auto Danielovi Danglovi

V Ivanke pri Dunaji v Seneckom okrese zhorelo predpoludním Audi Q7. Auto, ktoré zhorelo do tla, pravdepodobne úmyselne podpálili. Patrilo hercovi a scenáristovi Danielovi Danglovi. Na mieste je reportér Krimi Richard Bolješik.

Auto zhorelo do tla

Pár minút po pol jedenástej prijala policajná linka oznámenie, že v Ivanke pri Dunaji horí osobné motorové vozidlo. Krátko po príchode, v slepej uličke, našli horieť Audi Q7.

Podľa našich informácií auto patrí firme, ktorej majiteľom je známy zabávač herec a moderátor Dano Dangl. Krimi sa s ním dnes popoludní aj spojili a ten skutočne potvrdil, že ide o jeho vozidlo.

Podpálili ho úmyselne?

Podľa našich informácií v tomto prípade auto zhorelo do tla. Škody predbežne vyčíslili na 82 tisíc eur. Samotný herec, moderátor, neverí tomu, že v tomto prípade jeho auto zhorelo rukou podpaľača. Stále dúfa, že išlo o nešťastnú náhodu alebo technickú poruchu. 

S najväčšou pravdepodobnosťou však auto bolo podpálené úmyselne. V prípade je začaté trestné stíhanie vo veci pre poškodzovanie cudzej veci. Okolnosti požiaru sú predmetom vyšetrovania.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy