Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pozor! Na prezentačných akciách radšej nič nepodpisujte
Zdielať na

Pozor! Na prezentačných akciách radšej nič nepodpisujte

TURČEK / Pani Pavelková z Turčeka si na prezentačnej akcii v Kremnici kúpila sadu hrncov, ku ktorým dostala aj indukčnú dosku a vysávač. Po troch hodinách im začali tvrdiť, že sú výhercovia. Zmluvy, ktoré podpísali, ich zaviazali zaplatiť za tovar vyše 1000 eur. Doma však zistila, že kúpila, ako sa hovorí, mačku vo vreci a tovar chcela vrátiť.

Snažila sa odstúpiť od zmluvy, bezvýsledne

Keď pani Marta zistila, že sa nechala oklamať okamžite chcela odstúpiť od zmluvy s firmou ktorá jej predala hrnce sa doteraz nedokáže spojiť. "Snažila som sa tam dovolať tam je lehota 7dní, ale už nedvíhali," povedala oklamaná dôchodkyňa Marta Pavelková. Hrnce síce na prvý pohľad vyzerajú luxusne, no dôchodkyňa zistila, že v kuchyni sú pre ňu nepoužiteľné. "Malo to čudnú vôňu aj chuť," dodala dôchodkyňa.

Dôchodok 250 eur, hrnce 1400

Pani Pavelková dostáva dôchodok necelých 250eur. Najviac ju nahneval list zo splátkovej spoločnosti a fakt že ju hrnce celkovo nebudú stáť 1080 eur ale takmer 1400. "Napísala som odstúpenie od zmluvy, 20. v mesiaci to bolo napísané," pokračuje v rozprávaní pani Pavelková.

S firmou sa nedá skontaktovať

Dôchodkyňa kúpnu zmluvu podpísala, dôkaz na to, že poslala odstúpenie od zmluvy ale nemá. Firmu od ktorej hrnce kúpila sme sa snažili skontaktovať aj my, mobilné číslo ale nikto nedvíha. Pre ostatných dôchodcov má nešťastná žena jasný odkaz. "Nech ani nechodia na takéto akcie, je to podvod mi prišiel ďalší leták, som ho hned roztrhala," odkázala dôchodkyňa. V takýchto prípadoch by ľudia mali byť obzvlášť opatrní, vlastnoručný podpis ich totiž môže výjsť poriadne draho.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy