Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mariškovú tetu (48) zatkli. Za predaj drog jej hrozí 15 rokov
Zdielať na

Mariškovú tetu (48) zatkli. Za predaj drog jej hrozí 15 rokov

PRIEVIDZA / Prezývku Marišková teta mala dílerka, ktorá zásobovala drogami narkomanov v Prievidzi a okolí. Špecializovala sa na predaj marihuany.

Poznali ju narkomani zo širokého okolia

48 ročná žena predávala drogy vo svojom byte v panelovom dome, na najväčšom prievidzskom sídlisku. Matka dvoch detí potrebovala peniaze na živobytie. Rozhodla sa, že začne predávať drogy. Darilo sa jej veľmi dobre.  "Volali sme ju marišková teta, pretože vždy mala tú trávu k dispozícii aj o pol noci," povedal Michal.

Pani Janu poznali narkomani zo širokého okolia. Mala svoju stálu klientelu. "48 ročná obvinená v byte Prievidzi prechovávala a následne predávala marihuanu," vyjadril sa k prípadu mjr. kpt. Pavol Kudlička, hovorca Polície Trenčín.

Kriminalisti ju sledovali dva mesiace

"Bol to kvalitný materiál, vždy desať euro, s ňou sa nedalo baviť o cene. Mala to nastavené," dodal Michal. Prievidzskí kriminalisti ju sledovali viac ako dva mesiace. Vedeli, že v byte má vždy drogy. Tak tomu bolo aj počas domovej prehliadky. "Polícia zadržala 213 obvyklých dávok drogy," upresnil policajnú prehliadku Kudlička.

Policajtov počas razie podľa našich informácií vítala slovami čo zlé som spravila, veď predávam iba marihuanu. K činu sa priznala a prezradila aj to, kto od nej drogy kupoval. Pani Jana predávala drogy tri roky. Teraz jej hrozí, že strávi za mrežami päť násobne viac času. "Obvinenej hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov," upresnil mjr. kpt. Pavol Kudlička, hovorca Polície Trenčín.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy