Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šialenec (27)! Šteniatko zabil v umývačke riadu
Zdielať na

Šialenec (27)! Šteniatko zabil v umývačke riadu

MEMPHIS / Skutočne kuriózny prípad riešia policajti v americkom meste Memphis. Susedia totiž obvinili 27-ročného muža z týrania psíka, ktorému nedával na horúcom slnku ani piť. Šteniatko nemeckého ovčiaka napokon našli v igelitke v kontajneri mŕtve. Ako zomrelo? V umývačke riadu!

Telíčko v kontajneri

27-ročný Marcus Curry sa o svoje šteniatko veľmi nestaral. Keď sa mu susedia začali sami sťažovať, pretože mu cez plot kŕmili psíka, vzal si ho domov. "A to bolo naposledy, čo sme ho videli," vravia susedia. O niečo neskôr muž vyšiel s igelitom a hodil ho do kontajnera. Keď susedia s hrozným tušením igelit otvorili, našli v ňom mŕtve telíčko šteniatka.

Chcel ho okúpať v umývačke

Následne privolali políciu, ktorej muž jednoducho vysvetlil, ako šteňa "nešťastnou náhodou" zomrelo. Muž ho vraj chcel len okúpať a schladiť. Tak ho strčil do umývačky riadu. Keď však napokon umývačku otvoril, bolo v nej už mŕtve.

Muža okamžite zatkli a obvinili z týrania zvierat. Kauciu má Marcus stanovenú na 40 tisíc dolárov. "Mal by ísť skôr do nemocnice a nie do väzenia. Evidentne má problém s hlavou," komentovali susedia. "Desivé..."

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy