Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Autá uviazli v Sitine. Pred tunelom sa prevrátil žeriav
Zdielať na
Krimi

Autá uviazli v Sitine. Pred tunelom sa prevrátil žeriav

BRATISLAVA / Diaľnica D2 smerom do Petržalky bola v pondelok večer na niekoľko hodín uzavretá. Rovno za tunelom Sitina sa totiž prevrátil nákladiak so žeriavom. Priamo v tuneli zostalo uviaznutých niekoľko vodičov.

K nehode prišlo krátko pred ôsmou hodinou večer. Vodič nákladiaku dostal pravdepodobne šmyk a jeho niekoľkotonový kolos sa stal neovládateľný. "Pretočil sa a narazil do zvodidiel, následkom čoho sa prevrátil žeriav," informuje veliteľ HaZZ Bratislava Ján Matúšek.

Zrušil lampu aj zvodidlá

Podľa našich informácií ho malo v tej chvíli obiehať auto. Vodič nákladiaku sa mu snažil vyhnúť, no s ťažkým žeriavom tento manéver nezvládol. Nákladiak zrušil lampu verejného osvetlenia, rovnako tak zvodidlá. Po náraze sa na vozidle odtrhla náprava, ktorú museli hasiči neskôr odpíliť, aby kolos dostali na auto odťahovej služba. Vodiča, ako aj spolujazdca ošetrili na mieste a previezli do jednej z bratislavských nemocníc na ošetrenie. Spolujazdec sa mal sťažovať na bolesti hrudníka. Policajti tento úsek na niekoľko hodín uzavreli.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Tunel_Sitina_žeriav_prevrátený

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy