Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vražda na Orave! Kamarátka našla mŕtvych Bratislavčanov
Zdielať na

Vražda na Orave! Kamarátka našla mŕtvych Bratislavčanov

ZUBEREC / Na severe Slovenska v oravskej dedine Zuberec došlo v sobotu večer k tragédii. O život prišli dvaja ľudia - 52-ročná Jarmila a 38-ročný Peter. Polícia neskôr potvrdila, že muž aj žena, boli zavraždení.

Bratislavčanov mali zastreliť

Veľký šok zažila gazdiná v oravskej dedine Zuberec. V rodinnom dome ubytovala dvoch turistov z Bratislavy, no v sobotu poobede ich našli mŕtvych. Ide o 38-ročného muža a 53-ročnú ženu. Pravdepodobne už ráno boli mŕtvi.

Žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová vyvrátila prvotné podozrenie, že 52-ročná Jarmila a 38-ročný Peter zomreli vlastným pričinením. Podľa hovorkyne mal Bratislavčanov zastreliť neznámy páchateľ.

Polícia prípad prešetruje

Okolnosti udalosti, motív konania páchateľa sú predmetom intenzívneho policajného vyšetrovania. Páchateľovi v prípade jeho zistenia a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov, prípadne doživotie.

"Polícia v súvislosti s vyšetrovaním tohto obzvlášť závažného zločinu vraždy žiada občanov o pomoc pri pátraní po 36 ročnom Milanovi Ďurišovi z Bratislavy, ktorý by sa mal pohybovať na motorovom vozidle Toyota Land Cruiser, EČV SC111CB striebornej farby. Nie je vylúčené, že muž je ozbrojený. Akékoľvek informácie o 36 ročnom Bratislavčanovi, alebo o vozidle, na ktorom sa pohybuje je potrebné okamžite oznámiť na linku 158," doplnila Balogová. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy