Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Martin (†19) sa vracal z kúpaliska, vpálil do stromu
Zdielať na

Martin (†19) sa vracal z kúpaliska, vpálil do stromu

VEĽKÝ ĎÚR / Veľká tragédia sa stala na ceste medzi Levicami a Hornou Sečou. Len 19-ročný Martin z Veľkého Ďuru si zobral auto svojej mamy a vybral sa osviežiť na kúpalisko. Po ceste domov však nezvládol riadenie a vrazil zrejme vo vysokej rýchlosti do stromu. Na mieste bol mŕtvy...

Vracal sa z kúpaliska...

Martin si požičal mamine auto kvôli ceste na kúpalisko v blízkosti Levíc. Cestou späť išiel zrejme poriadne rýchlo a nezvládol riadenie. S autom zišiel na krajnicu a aby nevbehol do priekopy, sa ešte pravdepodobne snažil vrátiť späť na cestu.

Toto sa mu ale nepodarilo. Dostal šmyk a vletel do hlbokej priekopy, kde narazil do stromu. Silný náraz ho ešte odrazil do ďalšieho stromu. Auto tam zostalo doslova obmotané. Na miesto okamžite prišli hasiči ako aj záchranári.

Martina sa zachrániť nepodarilo

19-ročného Martina sa snažili ešte zachrániť, zo zdemolovaného auta to však vôbec nebolo jednoduché, pretože v ňom ostal zakliesnený. Ratovali ho levickí hasiči spolu so záchranármi. Na vyslobodenie museli dokonca použiť hydraulické zariadenie.

Na miesto prišiel aj vrtuľník. Záchranári bojovali o chlapcov život, ich snaha však bola márna, Martin na mieste zomrel. Presné príčiny smrti sú predmetom vyšetrovania.

Chlapec býval vo Veľkom Ďure a je synom starostu obce. Miloval futbal a šport. Príbuzní nám mimo kamery povedali, že vodičský preukaz si spravil ešte len pred rokom...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy