Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vodič mal v krvi takmer 2 promile. Dobrá nálada ho neopúšťala
Zdielať na

Vodič mal v krvi takmer 2 promile. Dobrá nálada ho neopúšťala

POPRAD / Po hádke s priateľkou si sadol za volant a havaroval. Mladý vodič z Popradu však nebol vedľa len emocionálne. Pred jazdou sa posilnil alkoholom a nevypil toho málo. Polícia mu v krvi namerala takmer dve promile! Nezodpovedného vodiča aledobrá nálada neprešla ani keď stál pri rozbitom aute.

Veselo komunikoval aj s policajtmi

V čase nehody mal mladík v krvi takmer 2 promile. Nehoda sa stala na veľmi frekventovanom úseku medzi Popradom a Rožňavou. Mladý vodič nešiel od Rožňavy, ako by sa podľa umiestnenia auta mohlo zdať, ale schádzal
z hlavnej cesty 1/18.

Nezvládol pravotočivú zákrutu a prešiel do protismeru. Auto sa prevrátilo na strechu a skončilo na chodníku. Keď prišli na miesto popradskí hasiči, vodič už bol vonku z auta a veselo s nimi začal komunikovať. Zhovorčivý bol aj pri policajtoch a nebránil sa ani rozhovoru do televízie.

Rozbil som si auto, tak mi treba

Ako nám povedal, pohádal sa s priateľkou a napriek dvojpromilovej hladine alkoholu v krvi, si svoju vinu pokorne priznal. "Áno, vypil som, veď o tom to je, mňa zase teší, že som nikomu neublížil. Rozbil som si svoje auto, ale tak mi treba," hovorí vodič. Aj keď si mladý opitý a veselý vodič vinu priznal, trestu sa určite nevyhne.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy