Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dôchodcu z Nižnej Slanej zabilo pílenie dreva
Zdielať na

Dôchodcu z Nižnej Slanej zabilo pílenie dreva

NIŽNÁ SLANÁ / Neobvyklý pracovný úraz, ktorý sa žiaľ skončil tragicky, sa stal v pondelok podvečer v obci Nižná Slaná (okre Rožňava). Počas pílenia dreva utrpel starší muž zranenia, ktorým na mieste podľahol. Nehoda sa stala v dvore rodinného domu, v ktorom dôchodca so svojou rodinou býval.

Záchranári mu nedokázali pomôcť

Dôchodca mal píliť drevo, keď nešťastne spadol na cirkulár, ktorý mu prerezal hrdlo. To bola prvá verzia toho, prečo dôchodca zomrel. Okamžite k domu vyštartovali záchranári, muž mal však také rozsiahle poranenia, že im na mieste podľahol.

V oficiálnej správe sa však tvrdí, že počas pílenia z cirkulára vyletelo drevo, ktoré malo muža zasiahnuť priamo do tváre. Podľa našich informácií mu silný úder spôsobil devastačné poranenia sánky a čeľuste.

Pracovný úraz

K nehode malo dôjsť priamo pred zrakom jeho najbližších. Tí túto tragédiu znášali veľmi ťažko. Na miesto okamžite prišli aj policajti spolu s kriminálnym technikom. Tí mali nehodu kvalifikovať ako pracovný úraz. Ako k nehode došlo, prešetruje polícia. S najväčšou pravdepodobnosťou však išlo o nešťastnú náhodu. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy