Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Matej (†22) po návrate z diskotéky odpadol a zomrel
Zdielať na

Matej (†22) po návrate z diskotéky odpadol a zomrel

ČAKAJOVCE, NITRA / Návšteva diskotéky sa v Nitre pre iba 22-ročného mladíka skončila tragicky. Matej po návrate domov odpadol a lekári mu už pomôcť nedokázali. Pitva ukázala, že mladíka niekto zabil. Zúfalá rodina prosí svedkov o pomoc.

Matej sa sťažoval, že ho bolí hlava

Všetko sa udialo ešte minulý týždeň v noci zo soboty na nedeľu. Matej najskôr s partiou kamarátov sedel miestnej krčme v Čakajovciach. Potom sa vybral zabávať do Nitry.

Chlapec vraj navštívil v meste dve diskotéky, ktoré sú na jednej ulici. Po asi dvoch hodinách ho kamaráti odviezli domov. "Nepovedal konkrétne, čo sa stalo. Len, že ho bolia nohy," povedal jeho kamarát.

Na druhý deň s Matejom ešte telefonoval jeden kamarát. Chcel, aby s ním išiel na futbal. "Povedal, že nejde, lebo ho bolí hlava," dodal kamarát.

Nič viac však nenaznačil a preto bolesť hlavy nikto nepovažoval za nič vážne. O niekoľko hodín už Matej doma odpadol. Aj napriek snahe lekárov a aj okamžitým operáciám chlapec v nemocnici zomrel. Vykonaná pitva preukázala, že muž zomrel násilnou smrťou.

Zúfalá rodina prosí o pomoc svedkov

Všetko teda nasvedčuje tomu, že mladík sa zrejme na na diskotéke zaplietol do bitky. Rany, ktorú mu niekto utŕžil, sa stali s odstupom čase pre neho smrteľnými. Polícia už prípad prešetruje. Zúfala rodina prosí svedkov o pomoc. Ak by ste vedeli k prípadu poskytnúť informácie, kontaktujte políciu.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy