Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Surová bitka v osade, lietali sekery i hokejky
Zdielať na

Surová bitka v osade, lietali sekery i hokejky

OSTROVANY / K mimoriadne surovej bitke došlo v stredu večer v Ostrovanoch pri Sabinove. Podľa informácií Daniely Jurekovej tu lietali palice, sekery aj lopaty. Bitku museli zastaviť až privolané policajné hliadky.

Bitka so sekerami

Sekery a lopaty. Tak presne to si na pomoc zobrala skupinka mladíkov, ktorá sa pustila do mladého muža. Podľa slov viacerých svedkov sa muži bili hlava nehlava. "Sem prišli asi štyridsiati a chceli ísť sa pobiť do izby," popísala udalosť sestra napadnutého mladíka.

Jedného z mužov, 26-ročného Mira udreli podľa slov svedkov palicou do hlavy a sekerou mu dokonca poranili ruku. Ďalší vraj po bitke skončili s tržnými ranami a odreninami.

Čo bolo dôvodom tejto surovej bitky, príbuzní prezradiť nechceli. Mladíci, ktorí sa pobili, vraj boli kedysi kamaráti. V poslednej dobe však mali medzi sebou konflikty.

Zadržali troch mužov

Zakročiť napokon museli privolané policajné hliadky. Podľa informácií prešovskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej muži zákona zadržali troch mužov. Všetci však údajne mali byť pod vplyvom alkoholu a čakalo sa na ich vytriezvenie. "Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin výtržníctva a prečin ublíženia na zdraví," doplnila Migaľová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy