Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
AUTENTICKÉ VIDEO. Opitého kamaráta prevážal v kufri auta
Zdielať na

AUTENTICKÉ VIDEO. Opitého kamaráta prevážal v kufri auta

LUČENEC / Ak si pozriete nasledujúce zábery, nebudete veriť vlastným očiam. Uvidíte na nich vodiča, ktorý vynaliezavo prepravil svojho zrejme opitého kamaráta. Jednoducho ho naložil do kufra tak, že mu trčali nohy.

Cestovný komfort kamarátovi nedoprial

Je úplne bežný deň. Na ceste žiadna dopravná nehoda, ani policajti, žiadna mimoriadna udalosť. Stredobodom pozornosti je len červene auto idúce pred nami. Z kufra auta totiž trčia ľudské nohy. Nevedno prečo skončil spolujazdec v kufri.

Môžeme iba predpokladať, že majiteľ dvoch trčiacich nôh je spoločensky unavený a vodičovi sa zdalo, že práve tento transport je pre zrejme opitého kamaráta ten najlepší!

Policajti by ho riadne "pumpli"

Pochopiteľne, ak by tohto vodiča policajti chytili, bez pokuty by ho už nepustili. Pokutu by dokonca platil aj spolujazdec v kufri! "Takýmto konaním by sa účastníci cestnej premávky dopustili priestupku proti bezpečnosti a plynulosti premávky. A v takomto prípade je možné uložiť pokutu až do výšky 100 eur  , " konštatuje Petra Vašková, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

Pod parou bol zrejme aj vodič

Zábery sme ukázali aj dopravnému expertovi. "V prípade prudkej akcelerácie, alebo prudkého brzdenia sa ten človek správa ako batožina letiaca dopredu," varuje dopravný expert Maroš Palech, "Nielen ten mladý muž, ktorý tam bol zlomený v kufri auta, ale celá posádka bola  zrejme pod vplyvom alkoholu," mieni Maroš Palesch.

Ak by váš kamarát v budúcnosti potreboval expertný transport a on sam by bol pre alkohol tak trochu nesvoj, v žiadnom prípade ho neprevážajte podobným spôsobom!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy