Polojasno
22°
Bratislava
Opitá matka (27) viezla syna (2). Auto zdemolovala o stĺp!
Zdielať na

Opitá matka (27) viezla syna (2). Auto zdemolovala o stĺp!

27 / ročná Košičanka si sadla za volant poriadne opitá a spôsobila nehodu. Nezodpovedná žena navyše viezla svojho syna. Zo zdemolovaného auta chlapček akoby zázrakom vyviazol bez zranení.

Syna viezla s viac než 2 promile

27-ročná vodička poriadne hazardovala - a to nielen so svojím životom. Na zadnom sedadle totiž viezla svoje dvojročné dieťa. Žena išla od centra mesta smerom na Barcu. Zrejme jazdila prirýchlo, dostala šmyk a narazila do stĺpa a elektrickej rozvodnej skrine. Auto následne vrazilo bočnou časťou do ďalšieho stĺpa verejného osvetlenia.

Informuje hovorca KR PZ v Košiciach Alexander Szabó: "U vodičky bola vykonaná dychová skúška s výsledkom 0,98 miligramov na liter, čo je v prepočte 2,04 promile." Tomáš Berzetei, HaZZ Košice: "Po príjazde na miesto bolo zistené, že vodička a jej syn sa nachádzajú v ošetrení v sanitke."

Hrozí jej rok za mrežami

Nezodpovedná matka tak môže hovoriť o obrovskom šťastí. Z hrozivo vyzerajúcej nehody, po ktorej z auta ostala len kopa šrotu, totiž vyviazla iba s ľahkým otrasom mozgu a narazeným hrudníkom. Dieťa nemalo, našťastie, jediný škrabanec. Alexander Szabó, hovorca KR PZ v Košiciach: "Poverený policajt ženu obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo jej hrozí až ročné väzenie."

Škody na aute predbežne vyčíslili na 7 tisíc eur. Tomáš Berzetei, HaZZ Košice: "Boli privolaní elektrikári, po odpojení elektrickej energie z rozvodnej skrine bolo vozidlo navijakom odstránené z jazdného pruhu." Keďže nehoda zablokovala oba jazdné pruhy, premávku na tomto úseku riadili policajti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Matka_opitá_nehoda_stĺp

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy