Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vodička (21) narazila do policajného auta, nafúkala takmer 1 promile
Zdielať na

Vodička (21) narazila do policajného auta, nafúkala takmer 1 promile

Kuriózna dopravná nehoda sa nadránom stala na parkovisku na Donovaloch. Do auta, patriacemu špeciálnemu policajnému komandu, takzvanej Kobre, narazila opitá vodička. Z miesta ušla, no prezradila ju poškodená karoséria na aute.

Nabúrala do auta policajnej Kobry

V sobotu bola v pohotovosti policajná Kobra. Prehľadávala parkoviská aj súkromné dvory. Pátrala po vodičovi, ktorý nabúral jej auto. V noci stálo na parkovisku, policajti boli na Donovaloch služobne.

Vozidlo, na ktorom zvyčajne naháňajú cestných pirátov, je poškodené. Odhadované škody presiahli 2000 eur. Vylámaný zadný nárazník, nefunkčné senzory, odtrhnutá ŠPZ-tka. To všetko spôsobila len 21-ročná Banskobystričanka.

"Vodička sa dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a odišla z miesta dopravnej nehody," potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Vodička pred jazdou požila alkohol

Auto mladej vinníčky našli policajti v záveji snehu vedľa cesty. Dievčina sa k nehode priznala, do reči jej však veľmi nebolo. Keď v noci nabúrala, zrejme ani netušila, že auto patrí policajnému komandu. Navyše, bola pod vplyvom alkoholu.

Za volant si tak skoro nesadne. Prišla o vodičský preukaz. Za poškodenie auta policajnej Kobry a následný útek jej hrozí aj pokuta, o jej výške ešte len budú rozhodovať v správnom konaní.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy