Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dom hrôzy. Zhorel v ňom otec a teraz aj syn (†51)
Zdielať na

Dom hrôzy. Zhorel v ňom otec a teraz aj syn (†51)

BOHUNICE / V Bohuniciach zhorel v rodinnom dome 51- ročný ťažko chorý muž. V ohrození života sa ocitli aj susedia. V tomto dome pritom nejde o prvú takúto tragédiu.

Muž mal v izbe plynové bomby

Požiar, ktorý vypukol v dome 51-ročného Jána si nadránom všimol jeho strýko, ktorý býva v blízkosti. Mužovi sa snažili pomôcť aj susedia. Vo vnútri bol však taký dym, že sa tam už dostať nevedeli. 

"Hadicu z dvora sme natiahli," hovorí suseda. V ohrození sa ocitla aj celá ulica. Muž mal v izbe plynové bomby a kanistre s benzínom, ktoré mohli v kombinácii s ohňom kedykoľvek vybuchnúť. "Akurát som nevedel, kde sú a že či sú plné, ten menší bol vnútri tam kde horelo," dodáva sused.

Dom plný tragédií

Hasiči na posteli našli už len obhorené telo. Ján bol ťažko chorý a z horiaceho pekla sa vyslobodiť nedokázal. "Príčina smrti je asi udusením, pretože tam nebol pohyb na tom mieste, kde ležal," informuje lekárka Diana Berlanská.

Prečo požiar vypukol zatiaľ jasné nie je. V tomto dome sa podobná tragédia odohrala aj pred niekoľkými rokmi. Paradoxne v ňom zhorel mužov otec. Pár rokov predtým zase otca so synom oheň pripravil o strechu nad hlavou.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy