Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Podozrenie polície. Otec (50) mal znásilňovať dcéru (14)
Zdielať na

Podozrenie polície. Otec (50) mal znásilňovať dcéru (14)

KYJOV / Dlhé mesiace muselo 14-ročné dievča trpieť správanie svojho úchylného rodiča. A nebyť podozrenia zo strany polície, zrejme by rodina mlčala dodnes. Či otec svoju dcéru aj znásilňoval sa zatiaľ vyšetruje, isté je, že to čo s ňou stváral, nemá nič spoločné so zdravým rozumom.

Obyvatelia hovoria o zverstve...

Ľudia z Kyjova pri Starej Ľubovni hovoria, že si nikto nevie predstaviť, aké zverstvá sa v miestnej osade dejú. Na mysli mali aj prípad, ktorý sa stal nedávno a tieto slová ho len potvrdzujú. 50-ročný otec si svoje sexuálne zvrhlosti ukájal na 14-ročnej dcére, k prípadu polícia nechce poskytovať detaily, keďže ide o maloleté dieťa.

Nám sa však podarilo zistiť, že dievča muselo niekoľko mesiacov ukájať vlastného otca rukami a ak by mu neurobila po vôli, dostala by bitku. práve takéto vyhrážky mali padať z úst 50-ročného muža. 

Muž (50) je stíhaný na slobode

Všetko sa to malo diať v malej unimobunke, nie je preto vylúčené, že sa ostatní členovia rodiny na tieto nechutnosti pozerali. Čo je ale zarážajúce, tento človek nesedí vo väzení, ale prokurátor rozhodol, že bude stíhaný na slobode. Obvinený je zo zločinu sexuálneho násilia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy