Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Krásnu Renátu (†19) niekto uškrtil, potvrdila polícia
Zdielať na

Krásnu Renátu (†19) niekto uškrtil, potvrdila polícia

MARTIN / Polícia potvrdila doposiaľ medializované informácie, že mladú Renátu z Martina, ktorej telo našli koncom mája pri rieke Turiec, niekto uškrtil.

Telo Martinčanky našli pri rieke

"Doposiaľ neznámy páchateľ v presne nezistenej dobe od 25. do 29. mája usmrtil škrtením 19-ročnú ženu z Martina," napísal žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Po Renáte najprv vyhlásili pátranie, keďže sa v sobotu 25. mája nevrátila z práce domov. O pár dní našli jej telo pri rieke Turiec. Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy, za ktorý páchateľovi hrozí trest 15 až 20 rokov za mrežami.

Polícia sa prípadom zaoberá

"Polícia na prípade intenzívne pracuje," uviedol Moravčík s tým, že ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania, a preto nateraz neposkytnú viac informácií.

Podľa kamarátov bola Renáta pohodový, veselý človek. Nikdy nerozprávala o svojich problémoch.  Bývalí spolužiaci nechcú uveriť tomu, čo sa stalo. "Mali sme ísť do Monte Carla, lebo sme vedeli, že nikdy nebola pri mori, tak sme jej chceli aj tento sen splniť," hovorí kamarát.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy