Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Krásnu Renátu (†19) z Martina mali zavraždiť...
Zdielať na

Krásnu Renátu (†19) z Martina mali zavraždiť...

MARTIN / 19-ročnú Martinčanku, ktorej telo našli v stredu popoludní, zrejme niekto zavraždil! Je možné, že ju niekto zaškrtil. Podľa nášho zdroja Renáta Brezniaková vraj viedla dvojitý život. Na jednej strane sa chystala na štúdium na vysokej škole, na druhej sa údajne stretávala s ľuďmi, ktorí majú blízky vzťah k drogám.

Zmizla v sobotu popoludní

Podľa kamarátov bola Renáta pohodový, veselý človek. Nikdy nerozprávala o svojich problémoch.  Bývalí spolužiaci nechcú uveriť tomu, čo sa stalo. Jej telo sa našlo blízko rieky Turiec.

"Chodili sme spolu na túry. Ona nikdy nebola na východnom Slovensku, ja tam mám rodinu. Som jej sľúbil, že ju tam zoberiem," vraví kamarát nebohej Renáty.

Renáta zmizla v sobotu popoludní. Odišla z herne, kde pracovala, len kúsok od paneláku, kde bývala. Domov sa už nevrátila. "V stredu na poludnie bolo v Martine nájdené telo mŕtvej ženy. Polícia zistila, že ide o 19-ročnú Martinčanku," potvrdila žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Polícia sa zatiaľ konkrétne k prípadu nechce vyjadrovať. Podľa našich informácií to však vyzerá tak, že Renáta zomrela násilnou smrťou. "Všetko sa vyšetruje, netreba mariť vyšetrovanie, žiadne informácie zatiaľ," povedala do telefónu Renátina mama.

Na sociálnej sieti sa začalo špekulovať o možnom vrahovi. Polícia mala tohto muža vypočuť. Je však na slobode. Povedal nám to jeho známy, ktorý sa s ním vo štvrtok stretol.

Narodenín sa už nedožila

Renáta mala ísť študovať na vysokú školu do Bratislavy. Dokázala sa však o seba postarať, pracovala v dvoch podnikoch. "Mali sme ísť do Monte Carla, lebo sme vedeli, že nikdy nebola pri mori, tak sme jej chceli aj tento sen splniť," hovorí kamarát.

O týždeň mala mať presne dvadsať rokov. Kamaráti sa už tešili, ako s Renátou oslávia jej okrúhle narodeniny. Namiesto toho sa  budú musieť s ňou navždy rozlúčiť. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy