Polojasno
19°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
ROZHOVOR. Adrianu (†29) zavraždili a hodili do šachty
Zdielať na

ROZHOVOR. Adrianu (†29) zavraždili a hodili do šachty

JELŠAVA / Dve malé dievčatká už nikdy neuvidia svoju mamu. 29-ročná Adriana z Jelšavy prišla o život rukou vraha, ktorý ju dobil na smrť a jej telo ukryl v neobývanej budove v strede dediny. Policajti ešte stále nevedia, kto tento ohavný čin spáchal.

Adrianu zabili údery do hlavy

Adriana odišla z domu ešte v pondelok ráno s tým, že ide navštíviť svojho otca. Späť domov ku svojej mame a dvom dcérkam sa však už nevrátila. Príbuzní preto vo štvrtok nahlásili jej nezvestnosť a sami sa ju vybrali hľadať. 

Ich pátranie sa skončilo vo štvrtok približne o ôsmej večer, keď v starom a opustenom mlyne našli mŕtvolu ženy. Ležala v asi jeden a pol metra hlbokej šachte.

Matka Adriany do poslednej chvíle dúfala, že jej dcéra je stále nažive, v piatok ráno sa potvrdilo to, na čo nechcela ani len pomyslieť. Jej dcéra je mŕtva a o život prišla rukou vraha. Ten ju surovo udieral do hlavy a zlomil jej lebku. Potom ju ukryl.

"Vyšetrovateľ v Revúcej začal trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy, za tento zločin hrozí trest odňatia slobody 15 až 20 rokov," potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ženu počuli v pondelok kričať

Čo sa mohlo v osudný večer stať, policajti stále zisťujú. Napomôcť by mohli aj kamerové záznamy. Adrianu naposledy videli v malom pohostinstve, ktoré je asi len 100 metrov od miesta, kde ju našli zavraždenú. Keď odtiaľ v pondelok večer odišla, chvíľu na to sa z ulice ozval krik.

Je možné, že už vtedy Adriana potrebovala pomoc a príbuzní sú preto rozhorčení, prečo čašníčka ihneď neprivolala pomoc. Po páchateľovi, ktorý matku dvoch detí pripravil o život, policajti stále pátrajú.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy