Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Naložte si otca do truhly sama! Vypočula si pozostalá
Zdielať na

Naložte si otca do truhly sama! Vypočula si pozostalá

SKALICA / Pracovník pohrebnej služby pani Laurincovej prikázal, aby si telo svojho zosnulého otca sama uložila do truhly. Malo to byť šikanovanie za to, že tú truhlu si nekúpili práve u spomínanej pohrebnej služby.

Problémový zamestnanec sa vyhrážal kolegom

Scéna ako zo zlého hororu. Predstavte si že vám zamestnanec pohrebnej služby u ktorej ste klientom a kde si za všetko platíte povie, že si svojho mŕtveho otca musíte do truhly preložiť sami. Niesom povinná svojho otca ktorý mi v pondelok večer umrie v rukách, nakladať v stredu do rakvy," hovorí plačúca pozostalá Soňa Laurincová.

Pritom zamestnanec videl, že pani Laurincová je v zlom psychickom stave a vraj sa vyhrážal ostatným zamestnancom, že kto jej pomôže, tomu rozbije ústa. "Hovorím im okamžite mi zavolajte majiteľa, alebo volám políciu. Načo takýto človek robí takúto robotu? Načo? Nech ide ku kravám, alebo kam," dodáva nahnevaná pozostalá.

Majiteľ ochorel a zamestnanec zmizol

Cestou do problémovej pohrebnej služby sme sa dozvedeli, že majiteľ skalickej pohrebnej služby náhle ochorel. Snažili sme sa získať vyjadrenie majiteľa aspoň telefonicky. Majiteľ nám do telefónu povedal, že mu to je jedno a odmietol sa k prípadu vyjadriť.

"Ide mi len o to aby takýto šok nezažila aj iná rodina. Ja keby som nemala dvojitú dávku liekov tak sa tu zložím," povedala Soňa Laurincová. Zamestnanec, ktorý to celé spôsobil záhadne zmizol. "Od tohto incidentu ten pán v tejto pohrebnej službe nebol a majiteľ to s ním vraj rieši." dodala pozostalá.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy