Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zomrela hviezda Extrémnych rodín Marta (†52), syn nemá na pohreb!
Zdielať na

Zomrela hviezda Extrémnych rodín Marta (†52), syn nemá na pohreb!

KOŠICE / Obrovská rodinná tragédia sa odohrala v Košiciach. 24-ročný Dodo z programu televízie JOJ Extrémne rodiny prišiel nečakane o svoju mamu!

Mala vážne zdravotné problémy

Táto košická rodina to nemala ľahké. 52-ročná slobodná mama Marta sa príkladne starala o syna, ktorý nemal skončenú strednú školu. Otec sa k rodine nepriznával. Spoločne sa stretávali len na súdnych pojednávaniach.

Keďže Dodo bol bez práce, všetko starostlivosť o rodinu ostávala na pleciach matky. A to sa zrejme odrazilo aj na jej zdraví a pani Marta nečakane zomrela. Vážne zdravotné problémy mala už začiatkom týždňa. „Rozklepaná prišla,“ vraví Dodo.

Bude mať sociálny pohreb

Syn sa matke vraj pokúšal zavolať záchranku. Tá podľa jeho vlastných slov neprišla. „Zavolal som na 112. A tam mi povedali, že neprídu – že to nie je vážny prípad,“ spomína si syn na kritické chvíle. O niekoľko hodín potom ju našiel ležať nehybne na zemi.

Neskôr vznikol konflikt medzi Dodom a rodinou nebohej Marty. Podľa našich informácií si prišli do bytu vziať kľúče, peňaženku, zlato. Dodo teda rodinu udal na polícii. Veci mu napokon vrátili.

Pani Marta bude mať kvôli nedostatku financií len sociálny pohreb v provizórnej rakve. Dodo jej chcel odovzdať na rozlúčku aspoň ruženec. Televízia JOJ mu aspoň v tomto pomohla. Pozrite si videovizitku rodiny z TV programu.

Téme sa venuje reportér Jozef Kačmáry. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy