Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Roman (14) krádež neoľutoval. Dostane pár výchovných
Zdielať na

Roman (14) krádež neoľutoval. Dostane pár výchovných

KEŽMAROK / Kežmarskí policajti vypátrali 14-ročného zlodeja, ktorý vodičovi dodávky ukradol tašku s hotovosťou 900 eur a dokladmi. Mladík skončil na policajnej stanici, ale svoj čin vôbec neľutuje.

Roman kradol v areáli firmy

Ku krádeži došlo v areáli firmy vo Veľkej Lomnici. Zlodejovi stačili iba dve minúty na to, aby z dodávky ukradol niekoľko sto eur. "Doniesol som prázdne obedáre, zobral som plné obedáre - jedlo pre chlapov na roli," hovorí okradnutý vodič Róbert. 

A keď sa Róbert vrátil k autu, tašku s 900 eurami a tašku nielen s dôležitými osobnými dokladmi, už nenašiel. Je presvedčený o tom, že zlodej si ho vystriehol.

Kežmarskí policajti intenzívne a úspešne pátrali po zlodejovi dva dni. Zistili, že kradol len 14-ročný Roman z Veľkej Lomnice.S peniazmi prišiel domov a odovzdal ich mame. 50 eur stihol minút.

Roman krádež neoľutoval

Policajná hliadka len 14-ročného zlodeja vypátrala a prišla si to osady len pred neho. Rodičia tašku aj s hotovosťou a dokladmi odovzdali. Čo je zarážajúce, Roman krádež neľutuje. 

Jeho otec bol nepríjemne prekvapený a z reakcie vlastného syna aj sklamaný. Poctivo pracuje a vzorne sa stará o 13 detí. Romana ani preto trest doma neminie. "Dostane pár faciek a ostane pod dozorom," povedal otec.

Kým mladý zlodej trestu neujde, vodič dodávky si vydýchol. Dostal späť 850 eur. A veľmi sa tomu potešil.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy