Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hromadná nehoda v Bratislave! Prevrátilo sa auto s dieťaťom (5)
Zdielať na

Hromadná nehoda v Bratislave! Prevrátilo sa auto s dieťaťom (5)

BRATISLAVA / V pondelok skoro ráno došlo na križovatke ulíc Dolnozemská a Kutlíková v Bratislave k hromadnej dopravnej nehode. Jedno z áut dokonca skončilo prevrátené na streche! Práve v ňom sedel iba 5-ročný chlapček. Priamo na mieste nehody je reportérka Veronika Hulíková.

Chlapčeka zachránila autosedačka

Všetko začalo okolo siedmej hodiny ráno zrážkou dvoch áut. 35-ročná vodička Hundaia smerovala po Dolnozemskej ulici. Zrejme chcela odbočiť na Kutlíkovú ulicu, po ktorej práve vtedy išla 37-ročná vodička Felície. Autá sa následne zrazili a Felíciu prevrátilo na strechu.

Práve v tej sedel len 5-ročný chlapček, ktorému zrejme život zachránila autosedačka. Bol v nej pripútaný a v dôsledku nehody utrpel tak len povrchové poranenie hlavy. Záchranári ho previezli na ošetrenie do detskej fakultnej nemocnice na Kramáre. Ľahšie zranenia - pomliaždenie ramena utrpel aj ďalší muž, po ošetrení v nemocnici ho však prepustili.

Zrážky pokračovali

Pri tejto nehode to však neskončilo. Pravdepodobne z nepozornosti vodičov na rovnakom mieste sa onedlho zrazili ďalšie štyri autá - vodiči asi nestihli včas zabrzdiť. Túto zrážku policajti riešia ako škodovú udalosť, nehodu dvoch vodičiek ďalej vyšetrujú...

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy