Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Posledné zbohom. Žakovce sa lúčili s Katkou (†55)
Zdielať na

Posledné zbohom. Žakovce sa lúčili s Katkou (†55)

SPIŠSKÉ BYSTRÉ / Na cintoríne v Spišskom Bystrom v utorok pochovali zavraždenú Katku. Dcéra Zuzana sa o smrti matky dozvedela naozaj krutým spôsobom... Z internetu...

O smrti matky sa dozvedela z internetu

"Ja som si večer sadla na facebook, som si chcela s dcérou písať a videla som, že niekto dobodal ženu a odrezal jej hlavu, tak som si pomyslela, že dúfam, že to nie je mama," opisuje moment Zuzana, dcéra nebohej Katky.

Okamžite zobrala telefón a skontaktovala sa s bratom a s otcom, jej desivé predtuchy sa žiaľ potvrdili. Erik uviedol, že partner ich mamy bol svojským človekom, ale nikdy by nepovedali, že dokáže urobiť toto. "On bol taký, že musel mať vždy pravdu, ale bol rozumný," hovorí syn Erik.

Ján (45) si celý incident nepamätá

S Katkou sa jej rodina a priatelia naposledy lúčili na cintoríne v jej rodnej dedine. Súrodenci sú ale presvedčení o tom, že nič z toho, čo sa udialo vo štvrtok večer nemuselo byť. Ján totiž spolu s Katkou ešte vo štvrtok navštívili psychiatra. "On bol čudný celý týždeň, preto išli k psychiatrovi. Ale on sa na neho ani nepozrel a preobjednal ho o tri mesiace," dodáva Erik.

Nuž a kým Katku odprevádzali najbližší na poslednej ceste, jej partnera vypočúvali policajti na psychiatrickom oddelení v Levoči a obvinili ho z vraždy. Údajne si však na celý tento moment nepamätá.

Chladnokrvná vražda

55-ročná Katka nezomrela následkom bodných rán, ako sa pôvodne predpokladalo, ale následkom brutality svojho o desať rokov mladšieho partnera Jána. Ten jej mal hlavu rezať zaživa!

"Tu nikto by na nich nepovedal, že také niečo urobí. V živote, v živote," hovorí obyvateľka Žakoviec na brutálny čin 45-ročného Jána. V čase hádky medzi partnermi sa mali niektorí Žakovčania práve vracať z kostola. Jeden mladík ich videl hádať sa na balkóne. "Kričala - pomoc, pomoc..." VIAC TU.

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

odrezaná hlava, žakovce

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy