Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Ďalší stratený mladík! Ivan (19) sa nevrátil z oslavy
Zdielať na

Ďalší stratený mladík! Ivan (19) sa nevrátil z oslavy

ŽIAR NAD HRONOM / Devätnásťročný Ivan zo Žiaru nad Hronom sa akoby prepadol pod zem. Jeho matka o ňom nemá absolútne žiadne správy. Od chvíle, keď sa jej syn nevrátil z kamarátovej oslavy narodenín, prebehlo už niekoľko policajných akcií aj so psovodmi. Študenta strednej školy sa ale nájsť nepodarilo.

Vypnutý má aj mobilný telefón

Mladík je nezvestný už niekoľko týždňov. Chlapec zmizol akoby bez stopy. Začiatkom apríla ho videli naposledy, s kamarátmi išiel do miestneho baru na oslavu a viac sa nikomu neozval.

Vypnutý je aj jeho mobilný telefón. Posledná stopa vedie do susednej obce Litila. Okolie už viackrát prehľadala aj polícia. Zatiaľ bez úspechu.

Kamaráti vraj niečo zatajujú

Tvrdenia kamarátov o tom, kedy a kde Ivana videli naposledy, sa rozchádzajú. Rodičia si myslia, že niečo zatajujú. Ivan bol študentom strednej školy v Žarnovici, bol dobrým žiakom. Dobrovoľne by školu nevynechal.

Ivanova matka už myslí na najhoršie. Nikdy predtým sa údajne nestalo, žeby o sebe nedal vedieť. Rodina pátra aj na vlastnú päsť. Stále však chýba čerstvá stopy, ktorá by ich k synovi priviedla. 

Všetko o hokejových MS na jednom mieste. Čítajte TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy