Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodič (28) prešiel do protismeru, zdemoloval plot
Zdielať na

Vodič (28) prešiel do protismeru, zdemoloval plot

ZVOLEN / Vážna dopravná nehoda sa stala neďaleko Zvolena. 28 ročný vodič prešiel do protismeru a vo veľkej rýchlosti narazil do auta, v ktorom sedela štvorčlenná rodina. Hasiči museli na vyslobodzovanie použiť špeciálnu techniku.

Zrážke sa už nedalo zabrániť

Nehoda sa stala krátko po deviatej večer, na vjazde do Zvolena. Starší manželský pár s dvomi synmi sa po víkende vracal domov do Lučenca. Z protismeru sa na nich náhle vyrútila červená Mazda. Zrážke sa už nedalo zabrániť, po silnom náraze vyletelo auto z cesty a zdemolovalo časť oplotenia aj bránu firmy.

Mali obrovské štastie

28 ročný vodič a jeho spolujazdec zostali pod pokrčenými plechmi uväznení. Hasiči museli preto auto rozstrihať. Obidvoch zranených mužov potom odviezli do nemocnice. Manželský pár bol síce po nehode v šoku, no vyviazli bez zranení. Mali obrovské šťastie. Presné príčiny nehody vyšetruje polícia, na mieste bol krátko po zrážke aj znalec z odboru dopravy. Zranenému vodičovi Mazdy v nemocnici odobrali krv na zistenie alkoholu v krvi.

Ponáhľal sa do práce, neprežil náraz do stromu

V poslednej dobe sa v blízkosti Zvolena stalo viacero dopravných nehôd. Jedna z nich dopadla tragicky. Mladý Banskobystričan cestoval do Zvolena iba zastupovať za kolegyňu v práci. Cestou však havaroval. Neprežil náraz do stromu. Zrejme doplatil aj na to, že nemal zapnuté pásy.

Po silnom náraze skončil pritlačený pod prístrojovou doskou. Vyslobodili ho hasiči, no život sa mu už zachrániť nepodarilo. Zatiaľ sa tak nedá vylúčiť ani mikrospánok, či náhla nevoľnosť, no možno sa jednoducho nevenoval šoférovaniu.

VIAC NÁJDETE TU.

 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy