Jasno
17°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Štefan (43) mal zneužívať dcéru. Aj ďalšie dievčatko (10)!
Zdielať na
Krimi

Štefan (43) mal zneužívať dcéru. Aj ďalšie dievčatko (10)!

TRENČÍN / Trenčínom otriasa šokujúci prípad. Za mrežami skončil Štefan, ktorý mal podľa polície minimálne dva roky sexuálne zneužívať svoju mladistvú dcéru. Jeho zvrhlé chúťky si dokonca malo vytrpieť aj 10-ročné dievčatko.

43-ročný Štefan z Trenčína mal v období posledných dvoch rokov sexuálne zneužívať dve neplnoleté dievčatá. Jednou z obetí má byť jeho vlastná dcéra, ktorá len nedávno dovŕšila 17 rokov. Okrem nej však mal sexuálne zverstvá páchať aj na 10-ročnom dievčatku. Podrobnosti tohto šokujúceho prípadu polícia nekomentuje.

Momentálne je vo väzbe

Hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová: "Vzhľadom na to, že ide o mladistvé a maloleté dievčatá, nebudeme k prípadu poskytovať bližšie informácie." Podľa našich zistení mal tento bývalý boxer zneužívať bezbranné obete vo svojom byte, z ktorého sa údajne často ozýval krik, no nik z okolia nezasiahol. Štefanova manželka, ktorá pracuje v zahraničí. o sexuálnom zneužívaní dcéry hovoriť nechcela: "Nie, k ničomu sa nebudem vyjadrovať."

Po tom, ako policajti Štefana zatkli, vyšetrovateľka ihneď spracovala návrh na jeho väzobné stíhanie. Momentálne je o jeho osude rozhodnuté. Podľa očakávania sudca rozhodol tak, že zostáva i naďalej za mrežami. Hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus: "Obvinený bol vzatý do väzby z dôvodu takzvanej útekovej a preventívnej väzby."

Hrozí mu 12 rokov

Štefan bol už v minulosti viackrát súdne trestaný za majetkovú trestnú činnosť a za ublíženie na zdraví. Teraz čelí obvineniu zo spáchania oveľa závažnejšieho zločinu, ktorého sa mal dopustiť na svojej neplnoletej dcére a na iba 10-ročnom dievčatku. Informuje hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová: "Vyšetrovateľka obvinila 43-ročného muža zo zločinu sexuálneho zneužívania." V prípade dokázania viny hrozí Štefanovi za jeho ohavné činy až 12-ročné väzenie.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Pedofil_Trenčín_policajt

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy