Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Učiteľ (28) z Prešova si sex so žiačkami (12, 14) nakrúcal
Zdielať na

Učiteľ (28) z Prešova si sex so žiačkami (12, 14) nakrúcal

Učiteľ tanca zneužíval svoje maloleté zverenkyne. Tak tento prípad odhalili policajti v Prešove, a to pred troma rokmi. Pojednávania boli pre ochranu maloletých za zavretými dverami. Muž totiž so svojimi žiačkami sexoval v aute, vo svojom byte a zneužíval ich aj v kabinete. Učiteľa odhalila matka jedného z detí. Viac zisťoval reportér Pavol Janič.

Sexoval v byte, aute, kabinete

28-ročný učiteľ tanca bol zadržaný v roku 2009, obžalovaný bol zo zneužívania maloletých 12- a 14-ročných zverenkýň. Odhalila ho totiž matka jedného z detí, keď nahliadla do ich internetovej komunikácie. Učiteľ na zneužívanie využíval svoj kabinet, podľa prokurátorky si však sexu užíval aj vo svojom aute a byte.

Usvedčili ho videá

Obžalovaný učiteľ však doteraz trvá na tom, že je nevinný. Po rozsiahlom dokazovaní sa viac ako dvojročný proces skončil na okresnom súde rozsudkom. "Za to sa odsudzuje k úhrnnému trestu odňatia slobody v trvaní 13 rokov," povedal sudca.

Muža usvedčili aj fotografie a videá zo sexuálnych radovánok, ktoré si uchovával v mobile. Prípad však nie je definitívne ukončený, rozsudok okresného súdu ešte nie je právoplatný kvôli odvolaniu obžalovaného.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy