Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pavol (51) údajne sexuálne zneužíval syna (5)...
Zdielať na

Pavol (51) údajne sexuálne zneužíval syna (5)...

Policajti z Bánoviec nad Bebravou pracujú na dvoch prípadoch sexuálneho zneužívania. Zadržali muža, ktorý mal pohlavný styk s 13-ročným dievčaťom a ženu, ktorá zneužívala 14-ročného chlapca. Teraz skončil v putách 51-ročný Pavol, ktorý mal zneužívať svojho nevlastného syna. Za to by mohol dostať až doživotie.

Pavol: Nikoho som nezneužíval

Päťročného chlapca mal sexuálne zneužívať údajne jeho otčim. Päťdesiatjedenročný Pavol býval v byte spolu so svojou 31-ročnou manželkou a jej malým synčekom. A práve on sa mal údajne stať obeťou sexuálneho zneužívania.

"Obvinený muž od začiatku roka 2010 do konca apríla tohto roku mal sexuálne zneužívať maloletého chlapca, s ktorým v tom čase žil v spoločnej domácnosti," potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Obvinený muž predstúpil pred sudcu, ktorý rozhodoval o jeho vzatí do väzby. To, že by bol vinný, odmietol. "Nezakladá sa to na pravde. Manželka si to vymyslela spolu so svokrou. Chceli sa ma zbaviť...," povedal obvinený na kameru.

Obvinený má údajne rakovinu

Podľa informácií televízie JOJ mal chlapca nútiť, aby sa pred ním vyzliekal. Potom ho mal hladiť po genitáliách a zadku. Sudca okresného súdu v Bánovciach nad Bebravou ho nakoniec ponechal vo väzbe.

"Podľa sudcu sú tu dôvodné obavy, že obvinený by sa mohol vyhýbať trestnému stíhaniu a mohol by pokračovať v trestnej činnosti" dodal na vysvetlenie hovorca Krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. Obvinený muž sa mal sexuálnych deliktov dopustiť aj v minulosti.

"V prípade preukázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov," doplnila Antalová. Ak mu však dokážu vinu a súd sa bude riadiť zásadou "trikrát a dosť", môže dostať aj doživotie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Pavol_sexuálne zneužívanie_nevlastný syn_5 rokov_malý chlapec v posteli_koláž

ISIFA/TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy