Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Čech (36) sa preháňal po D1 rýchlosťou 170 km/h
Zdielať na

Čech (36) sa preháňal po D1 rýchlosťou 170 km/h

D1, PIEŠŤANY / Vážnou dopravnou nehodou sa skončila riskantná jazda českého občana po slovenskej diaľnici. 36-ročný muž skončil v nemocnici. Predtým stihol poškodiť stĺp pouličného osvetlenia, autobazár a dve autá. Maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o 40 km/h.

Miesto brzdy dupol na plyn

V nočných hodinách a ešte k tomu 170-kilometrovou rýchlosťou sa po diaľnici D1 preháňal 36-ročný Miloslav z Českej republiky. Maximálnu povolenú rýchlosť tak prekročil o 40 km/h. Jeho osobné auto Škoda Superb si napokon všimli trnavskí diaľniční policajti, ktorí ho namerali.

Hliadka sa snažila vodiča zastaviť, nereagoval však na žiadne znamenia a miesto na brzdy dupol na plyn. Napokon zišiel z diaľnice a jazdil po Vrbovskej ceste v Piešťanoch, kde približne o tretej ráno havaroval.

Do obrubníka, stĺpa, áut a do stromu

Neprispôsobil rýchlosť, prešiel cez kruhový objazd a pri autobazári narazil do obrubníka, potom do stĺpu pouličného osvetlenia a následne do stromu. V dôsledku dopravnej nehody poškodil múr autobazáru, pouličné osvetlenie a odniesli si to dokonca aj dve autá zaparkované pred bazárom.

Alkohol polícia u vodiča nepotvrdila. Miloslav svojou riskantnou jazdou spôsobil škodu 24 tisíc eur a sám pri nehode utrpel zranenia nohy. Záchranka ho previezla do nemocnice.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy