Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Opitý Rado (36) s rozbitou hlavou. Zrazilo ho auto?
Zdielať na

Opitý Rado (36) s rozbitou hlavou. Zrazilo ho auto?

SKLENÉ / 36-ročný Rado z turčianskej obce Sklené skončil po skutočne škaredom páde v nemocnici. Po dvoch dňoch si nepamätá, ako k úrazu prišiel a čo sa stalo, že mal veci porozhadzované všade naokolo. Podľa rodiny zranenia, s akými ho našli ležať na zemi, nemohli vzniknúť len z pádu. Polícia sa však podozrením z dopravnej nehody nezaoberá...

Akoby ho vlieklo auto...

"Ucho mal celé modré, aj pol hlavy mal omodrenú. Vzadu mal celú hlavu rozsekanú," popísal zranenia Radov bratranec Jozef, ktorý muža našiel ležať ešte v piatok večer na frekventovanej ceste. "Ja si myslím, že muselo niečo do neho buchnúť. To nemohol mať len tak. Ale svedkov nemáme, nevieme nič," komentuje Radova mama.

Samotný Rado priznáva, že išiel z krčmy a mal vypité, no podľa neho nie až tak, že by ho nohy nevládali niesť. Domov mal navyše pár krokov, keď si zrazu na nič nepamätá. "Veci boli v takých rozostupoch, akoby ho vlieklo auto," popisuje Jozef. Ten bratrancovi okamžite zavolal záchranku. Hlavu mu museli zašívať.

Polícia sa prípadom nezaoberá

Momentálne leží na neurochirurgickom oddelení v martinskej Univerzitnej nemocnici. Rodina vraj stále nemá pokoj a nepridala im ho ani polícia. "Na miesto bola vyslaná hliadka polície, ktorá sa skontaktovala s pracovníkom záchrannej služby. Tento predbežne konštatoval, že k zraneniam muža nedošlo v súvislosti s dopravnou nehodou," informovala žilinská policajná hovorkyňa Janka Balogová.

"Nechajú to tak," hovorí zúfalá matka, ktorú mrzí, že sa nikto o prípad ich syna nezaujíma. To, či ho skutočne niečo zrazilo, tak skoro nezistia. Podľa bratranca Jozefa sa však šepká, že Rada predsa len auto zrazilo a vraj bolo strieborné....

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy