Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Záhadná smrť. Muža (†50) našiel pod stromom sused
Zdielať na

Záhadná smrť. Muža (†50) našiel pod stromom sused

KRÁSNY BROD / Ľudia z Krásneho Brodu našli v záhrade pod stromom ležať 50-ročného Antona. Muž musel byť mŕtvy niekoľko hodín. Čakali ho v práci, kam neprišiel a susedia tvrdia, že nejaké vážne zdravotné problémy nemal.

Zalarmovali záchranárov

Susedia okamžite zalarmovali záchranárov aj políciu. Mužovi sa snažili pomôcť, no márne. Mŕtvy musel byť niekoľko hodín. "Telo bez známok života našiel sused v záhrade rodinného domu pod stromom," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová.

50-ročného Antona poznali ľudia v obci ako starého mládenca. Hovorili o ňom len v dobrom. "Majster bol dobrý, viete, ako slobodný," hovorí Antonov sused Jozef. "Dobrý, pomáhal, staral sa, jesť si varil. Žiadny alkoholik, nič," opisuje Antona suseda Martina.

Zdravotné problémy nemal

Tvrdia, že nebohý Anton vážne zdravotné problémy nemal. Nechápu preto, čo sa mohlo stať, že zomrel zo dňa na deň. Vylúčili však, že by mu na druhý svet niekto pomohol. "Príčinu smrti obhliadajúca lekárka na mieste jednoznačne nevedela stanoviť. V prípade bola nariadená zdravotno-bezpečnostná pitva," dodala Migaľová.

Podľa susedov mohla byť Antonova smrť oveľa horšou tragédiou. Uvažujú, čo by bolo, ak by zomrel v dome, v ktorom bol väčšinu času sám. "Keby doma zomrel, možno aj týždeň by tam ležal," hovorí sused Jozef. Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy