Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Čelná havária áut stála mladíka (†23) život
Zdielať na

Čelná havária áut stála mladíka (†23) život

BOHÚŇOVO / Život 23-ročného mladíka a traja ťažko zranení. Takéto smutné následky má nočná dopravná nehoda pri obci Bohúňovo v rožňavskom okrese. Po čelnej zrážke dvoch osobných áut zostala posádka zakliesnená! Na mieste preto zasahovali aj hasiči.

Terénne auto museli rozstrihať

Traja zakliesnení a zranení ľudia a jeden mŕtvy vodič. Takto to na hlavnom ťahu vyzeralo po čelnej zrážke dvoch áut. Trojčlenná posádka z Košíc sa z auta bez pomoci hasičov dostať von nevedela. Tí museli terénne auto rozstrihať, aby ľudí dokázali vystrihnúť.

Všetci boli pri vedomí a so záchranármi komunikovali. Pre zranenia však museli byť prevezení do nemocnice. Také šťastie už ale nemal 23-ročný Tomáš. Vodič druhého auta. Toho záchranári na mieste viac ako polhodinu oživovali. Zraneniam ale podľahol.

Kamión obiehal v zákrute

Ako presne k tejto vážnej dopravnej nehode došlo zisťuje polícia. Podľa vodiča kamióna, ktorý celú zrážku videl, mal mladý Tomáš kamión obiehať v zákrute a čelne sa zrazil s oprotiidúcim terénnym autom. Škody na autách boli spolu vyčíslené na 25 tisíc eur.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy