Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Terorizovaný Talian. Na Bratislavu nebude spomínať v dobrom
Zdielať na
Krimi

Terorizovaný Talian. Na Bratislavu nebude spomínať v dobrom

BRATISLAVA / Obrovský strach zažil v noci pred pár dňami v bratislavských uliciach 40-ročný Talian. Páchatelia ho najskôr prepadli, zviazali a následne ho vozili po hlavnom meste. Od tej chvíle plynul cudzincovi čas extrémne pomaly. Navyše ani len netušil, čo s ním bude.

Talian odstavil svoje auto s košickými evidenčnými číslami v bratislavskej Petržalke. A to bola chyba! Z vedľa stojaceho Fordu totiž vystúpila žena a vypýtala si od neho cigaretu a následne si k nemu mali prisadnúť dvaja neznámi muži.

Nedobrovoľná exkurzia nočnou Bratislavou sa mu nepáčila

Na zviazanie cudzinca útočníkom neštandardne poslúžila šnúra od navigácie a následne ho vozili po Bratislave.  "Páchateľ spôsobil svojim konaním škodu 2300 eur," informuje František Peczár, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave

Konanie páchateľov malo trvať nekonečne dlho. Talian uviedol, že ho pustili až nasledújúce ráno v petržalskom Sade Janka Kráľa. Polícia prípad preveruje a po podozrivých pátra. Ak sa ich identitu podarí odhaliť a následne im skutok dokážu, hrozí im nezanedbateľný trest.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy