Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Muž (62) mal zbiť deviataka Marcela a vyhrážať sa mu zabitím
Zdielať na

Muž (62) mal zbiť deviataka Marcela a vyhrážať sa mu zabitím

PČOLINNÉ / Ak sa na moju vnučku čo i len pozrieš, zabijem Ťa. Ttieto slovámal adresovať starší muž deviatakovi základnej školy v obci Pčolinné v okrese Snina. Údajne sa mu vyhrážal preto, že chlapec jeho 9-ročnej vnučke vulgárne nadával. Lenže deviatak tvrdí, že muž ho cestou do školy aj poriadne zbil, a to pred očami spolužiakov. Chlapca museli dokonca hospitalizovať na chirurgickom oddelení v Humennom.

Cestou do školy deviatak Marcel schytal poriadny úder do hlavy. "Tu ma udrel a škubal ma za vlasy, potom mi dal ďalšiu facku, ďalšiu facku...," opisuje útok Marcel. Incident sa vraj odohral kvôli 9-ročnému dievčaťu, vnučke muža, ktorý mal útočiť.

Napísala klamstvo, škaredo jej nadával

Nie však preto, že by sa deviatakovi páčila, práve naopak. Deti mali medzi sebou nezhody na sociálnej sieti. Malé dievča vraj o chlapcovi napísalo klamstvo a ten jej za to vulgárne vynadal. "Povedal som jej ty ku**a malá," hovorí Marcel.

Spor medzi deťmi sa preto zrejme rozhodol riešiť 62-ročný starý otec po svojom. Podľa Marcelových slov sa mu vyhrážal zabitím. "Ja som bola v šoku a stále som. Nenachdázam slov na to, čo sa stalo. Zbiť dieťa a nič nevysvetliť," pýta sa Marcelova mama.

Normálny človek to neurobí, tvrdí otec Marcela

Po údajnej bitke chlapec pribehol do školy s plačom a so všetkým sa zdôveril  riaditeľke. Tá okamžite volala otcovi a chlapca odviezli k lekárovi. "Prišiel za mnou celý uplakaný, roztrasený, no a hovoril, že ho napadol starší pán," uviedla riaditeľka Základnej školy Pčolinné Anna Mindošová.

"Normálny človek to neurobí, normálny človek príde za otcom alebo mamou a riešili by sme to spolu," hovorí Marcelov otec. Údajný útočník v čase nakrúcania reportáže nebol doma. Jeho príbuzní uviedli, že túto udalosť nebude komentovať ani on, ani jeho rodina. Deviatak je hospitalizovaný na chirurgickom oddelení v Humennom. Jeho otec už na muža podal trestné oznámenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy