Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Muž (63) v bezvedomí. Zbili ho, či ho zrazilo auto?
Zdielať na

Muž (63) v bezvedomí. Zbili ho, či ho zrazilo auto?

BARDEJOV / V bardejovskej nemocnici leží v kritickom stave 63-ročný muž. Doviezli ho tam v bezvedomí so zraneniami hlavy, nôh a chrbtice. Zatiaľ však nikto netuší, čo sa mu stalo. Našli ho ležať na ceste na Partizánskej ulici.

Nehybné telo 63-ročného muža našli v skorých ranných hodinách ležať na okraji cesty vedľa chodníka. Zatiaľ nikto nevie, ako dlho ležal na ceste. Privolaní záchranári však zistili, že je síce v bezvedomí, no žije. Muž mal rôzne vážne zranenia po celom tele a bol v hlbokom bezvedomí, záchranka ho teda okamžite previezla sem do bardejovskej nemocnice.

Je v kritickom stave

Informuje jej riaditeľ Marián Petko: "Môžem potvrdiť, že pacient je u nás hospitalizovaný a jeho stav je kritický." Hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová: "Za akých okolností došlo k zraneniu muža, to momentálne polícia preveruje." Podľa indícií sa dôchodca mohol stať obeťou pouličnej bitky. Ďalšou z možností je, že ho zrazilo auto. Z obyvateľov bytovky pri ktorej ho našli, si však nikto nič podozrivé nevšimol.

Manželka netuší, čo sa mohlo stať

Jeden z jej obyvateľov vraví: "Zobudil som sa na svetlá majákov a pozrel som sa z okna. Na zemi ležal muž, okolo neho boli policajti." Žiadne tušenie zatiaľ nemá ani manželka zraneného muža. Tá je po tom, čo sa o vážnom stave svojho manžela dozvedela, v šoku: "Až budem vedieť, tak poviem. A keď neviem, nemôžem povedať. Nežiadajte to teraz odo mňa."

O tom, čo presne sa stalo, vie teda zatiaľ iba jej manžel. No keďže je stále v bezvedomí, nie je možné s ním rozprávať. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy