Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Otec a synovia dobili muža (48). Dostali podmienku
Zdielať na

Otec a synovia dobili muža (48). Dostali podmienku

Otec a traja synovia mali svojho príbuzného dobiť tak veľmi, že sa jeho manželka bála, či to vôbec prežije. Štyrom útočníkom síce hrozilo väzenie, no verdikt súdu je taký, že agresori nakoniec vyviazli s trojročnou podmienkou.

Znepriatelené rodiny naďalej bývajú pod jednou strechou a na jednom dvore. "Päť rebier polámaných, prebité pľúca, pohmliaždené ľadviny. Ešte dobre, že prežil," hovorí Marta, manželka poškodeného.

Zbitý mal zaútočiť na ženu

Tak dopadol 48-ročný Ladislav po tom, čo sa naňho vrhli jeho brat a traja synovia. Zaútočili priamo v jeho dome. Ladislav si na nich síce pripravil mačetu, no tá na štyroch chlapov nestačila. Otec a traja synovia však nezaútočili pre nič za nič. Muž mal totiž zbiť ich sestru. "On mi dával päsťovky, ona ma začala škrabať. Ja som odpadla, zapadol mi jazyk," povedala Jana krátko po incidente. Žena skončila v nemocnici. Polícia otca a troch synov obvinila z ublíženia na zdraví a z porušovania domovej slobody. Útočníci s nami hovoriť nechceli. S prokurátorom uzavreli dohodu o vine a treste.

Rodiny o sebe nechcú počuť

Verdikt súdu je taký, že hoci štyrom útočníkom hrozila basa, do väzenia napokon nepôjde nik. Každý z nich vyviazol s trojročnou podmienkou. Znepriatelené rodiny však o sebe naďalej nechcú ani počuť. Napriek tomu stále bývajú na jednom dvore pod jednou strechou.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy