Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Surová bitka tyčou. Útočníci napadli mladíkov bez varovania
Zdielať na

Surová bitka tyčou. Útočníci napadli mladíkov bez varovania

Skupine mladíkov sa dovolenka na Slovensku zmenila na nočnú moru. Krátko po príchode ich totiž brutálne napadli agresívni muži, ktorí ich s tyčou bili až do bezvedomia. Teraz sa z otrasného zážitku zotavujú a zvyšok dovolenky budú zrejme tento nepríjemný prípad riešiť s políciou.

Ľutujú, že sa im splnil sen

"Ten človek vyšiel, dal mu hlavičku vytiahol ten pelendrek a začal nás tam mlátiť hlava-nehlava. Do hlavy, to bolo jedno kde," opisuje situáciu napadnutý. "Bez varovania, bez ničoho nikdy, som ich nevidel," dodáva druhý. Väčšina napadnutých chlapcov pracuje v zahraničí. Už dlhšie plánovali spoločnú dovolenku na Slovensku a teraz ľutujú, že sa im tento sen konečne splnil.

Zvyšok dovolenky sa budú spamätávať

"No po troch rokoch prvý deň dovolenky a v hlave tri štichy," hovorí. Keď sa jeden zo zbitých chlapcov prebral, zatelefonoval na políciu. Jedného z útočníkov zadržala hliadka na mieste, druhý sa snažil utiecť, ale po chvíli chytili aj jeho. "V uvedenej veci sme prijali trestné oznámenie, ktoré prešetrujeme ako prečin výtržníctva, za ktorý hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," informovala hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Zvyšok dovolenky sa budú mladíci z tohto útoku spamätávať. Vravia, že na najbližší výlet sa budú musieť pripraviť oveľa lepšie. "Som tu asi po šiestich rokoch a ešte sem určite prídem, s tonfou," dodal napadnutý.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy