Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Mŕtve dievča na skládke. Drvič odpadu telo zohavil...
Zdielať na

Mŕtve dievča na skládke. Drvič odpadu telo zohavil...

JIHLAVA / Školáčka, po ktorej vyše týždňa pátrali policajti, je mŕtva. Vrah jej telo odhodil do kontajnera a tak sa dostalo až na skládku odpadu. Pravdepodobne drvič ju rozdelil na niekoľko častí. Podľa rodinného príslušníka policajti chytili dvoch mladíkov, ktorí dievča odviedli z diskotéky.

Petra sa vracala z diskotéky

Iba 15-ročná Petra odchádzala z diskotéky smerom do centra Jihlavy. Presne vtedy ju naposledy videli jej kamaráti. Spustila sa rozsiahla pátracia akcia, do ktorej sa zapojili desiatky policajtov a taktiež kamarátov.

Polícia sa k prípadu vyjadruje veľmi opatrne. Jediné, čo potvrdila je, že už tretí deň prehľadávajú odpadky na miestnej skládke. Zváža sa na ňu komunálny odpad z celej Jihlavy.

Tie najhoršie obavy sa naplnili vo štvrtok ráno. Bratranec nebohej dievčiny televízii JOJ potvrdil, že policajti prišli za jej rodičmi a oznámili im, že jej telo našli na spomínanej skládke.

Polícia zadržala dvoch podozrivých

Bratranec tiež potvrdil, že polícii sa zatiaľ podarilo chytiť dvoch podozrivých. Jeden z nich sa mal ku činu aj priznať s tým, že telo dievčaťa odhodil do kontajnera. To sa potom dostalo na skládku, kde ho drvič rozdelil na niekoľko častí. 

Petra bola milé, príjemné dievča. V posledných dňoch sa však podľa slov niektorých obyvateľov z jej obce, stretávala s pochybnými ľuďmi. Preto údajne aj začala viac chodiť po baroch.

Téme sa venuje reportér Martin Krpač. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy