Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Záhadná smrť neznámeho muža. Mŕtvola ležala na odľahlom mieste
Zdielať na
Krimi

Záhadná smrť neznámeho muža. Mŕtvola ležala na odľahlom mieste

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Kriminalisti z Nového Mesta nad Váhom riešia záhadnú smrť neznámeho muža. Mŕtve telo ležalo na poli niekoľko týždňov. Nie je vylúčené, že môže ísť o vraždu.

Mŕtve telo muža ležalo na odľahlom mieste, bolo ním pole medzi Myjavou a obcou Turá Lúka. K miestu nálezu nevedie žiadna cesta ani chodník.

Lekárka nevylúčila vraždu

Mŕtvolu našla náhodou v nedeľu podvečer žena počas športovania v prírode. Sporo oblečený muž bol podľa našich informácií viditeľne dobitý a vedľa neho ležal nôž. Je preto pravdepodobné, že ide o vraždu. Cudzie zavinenie mužovej smrti nakoniec nevylúčila ani privolaná lekárka.

Mŕtvy muž ležal na poli minimálne štyri týždne a keďže nemal pri sebe žiadne doklady, tak polícia údajne zatiaľ nepozná ani jeho totožnosť. Telo odviezli na pitvu. Kriminalisti na mieste zaisťovali stopy ešte aj na druhý deň po nájdení mŕtvoly.

Doviezli ho tam autom?

Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie polícia k prípadu neposkytuje žiadne informácie. Záhadná smrť neznámeho muža so sebou priniesla množstvo otáznikov. Údajne nie je vylúčené ani to, že sem dobité telo niekto priviezol autom. Od hlavnej cesty krížom cez pole totiž vedú koľajové stopy vozidla, ktoré sa končia priamo pri mieste, kde ležala mŕtvola.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Policajné_autá_Nissan

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy